AIΣΘΗΤΙΚΗ

ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ (ΖΟΟΜ)

Το χαμόγελο είναι σημαντικό. Είναι ένα από τα πρώτα σημεία που παρατηρείς όταν συναντάς κάποιον. Ένα λευκότερο και αστραφτερό χαμόγελο είναι όμορφο και δημιουργεί μια αξέχαστη εντύπωση.

Η λεύκανση κάνει το χαμόγελο να φαίνεται εκπληκτικά λαμπερό.

Η λεύκανση στο ιατρείο με το ΖΟΟΜ είναι μια επιστημονικά προηγμένη μέθοδος πολύ αποτελεσματική, ασφαλής και γρήγορη. Σε μόνο μια ώρα τα δόντια γίνονται λευκότερα μέχρι και οκτώ χρωματικούς τόνους.

Εξειδικευμένη έρευνα και κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η λεύκανση των δοντιών υπό την επίβλεψη του οδοντίατρου είναι ασφαλής. Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι οδοντίατροι θεωρούν τη λεύκανση σαν την ασφαλέστερη οδοντιατρική διαδικασία.

Μια κλινική μελέτη που έγινε από το Loma Linda University για την δράση του μείγματος λεύκανσης στην αδαμαντίνη επιβεβαίωσε ότι το ΖΟΟΜ είναι ασφαλές. Η έρευνα κατάληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει κανένας επηρεασμός στην σκληρότητα και την επιφανειακή μορφολογία της ανθρώπινης αδαμαντίνης.

Μια άλλη κλινική έρευνα έγινε από την Discus Dental για την αποτελεσματικότητα του ΖΟΟΜ. Στην έρευνα συμμετείχαν πενήντα άτομα και αποδείχθηκε ότι ο μέσος όρος της χρωματικής αλλαγής ήταν οκτώ τόνοι λευκότερο. Επιπρόσθετα ελάχιστη ευαισθησία παρατηρήθηκε κατά την διάρκεια της έρευνας ενώ ο μεγαλύτερος αριθμός των ασθενών δεν είχε καμία ευαισθησία.
Συχνές Ερωτήσεις Ασθενών

Τι είναι λεύκανση με το ΖΟΟΜ?

Είναι η διαδικασία που λευκαίνει την αδαμαντίνη και την οδοντίνη των δοντιών.


Πόσο διαρκεί η διαδικασία της λεύκανσης?

Η διαδικασία διαρκεί περίπου μια ώρα, ξεκινά όμως με την προετοιμασία του ασθενή που διαρκεί περίπου μισή ώρα. Ένας καθαρισμός συστήνεται πριν τη λεύκανση ενώ στο τέλος ακολουθεί φθορίωση των δοντιών.


Πώς δουλεύει το ΖΟΟΜ?

Το φως του ειδικού μηχανήματος ενεργοποιεί το υπεροξείδιο του υδρογόνου που υπάρχει στο λευκαντικό υλικό και το οξυγόνο που παράγεται εισέρχεται στην αδαμαντίνη και στην οδοντίνη λευκαίνοντας τις χρωματισμένες ουσίες αφήνοντας το δόντι ανέπαφο. Η λάμπα του ΖΟΟΜ αυξάνει την αποτελεσματικότητα του λευκαντικού κατά 26% δίνοντας βελτίωση στο χρώμα μέχρι και οκτώ χρωματικούς τόνους.


Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα?

Ακολουθώντας απλές οδηγίες φροντίδας τα δόντια παραμένουν πάντοτε λευκά. Συνιστάται η χρήση οδοντιατρικού νήματος, δυο φορές την ημέρα βούρτσισμα και περιστασιακά η χρήση αναμνηστικής δόσης με τις θήκες λεύκανσης και το μείγμα λεύκανσης για το σπίτι.


Υπάρχουν παρενέργειες?

Δεν υπάρχει καμία κακή παρενέργεια στα δόντια εκτός από ελαφριάς μορφής ευαισθησία που παρατηρείται σε κάποια άτομα κατά την διάρκεια αλλά και για λίγες ώρες μετά την λεύκανση.


Τι προκαλεί την οδοντική δυσχρωμία?

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι. Ο πιο συχνός είναι η ηλικία των δοντιών καθώς και η κατανάλωση ουσιών όπως ο καφές, το τσάι, τα μαύρα αναψυκτικά, το κόκκινο κρασί και βεβαίως το κάπνισμα. Επίσης κατά την διάρκεια του σχηματισμού των δοντιών η χρήση τετρακικλίνης και άλλων αντιβιοτικών ή το υπερβολικό φθόριο μπορεί να προκαλέσουν δυσχρωμία.


Είναι η λεύκανση ασφαλής?

Ναι. Εκτεταμένες έρευνες απέδειξαν ότι η λεύκανση κάτω από την επίβλεψη οδοντίατρου είναι η ασφαλέστερη διαδικασία. Δεν συστήνεται για παιδιά κάτω των 13 χρονών καθώς επίσης για εγκύους ή γυναίκες που θηλάζουν.


P.E. Lemesos Dental Clinic Ltd.

Η Οδοντιατρική Κλινική ιδρύθηκε από τον Δρ. Πάμπο Επαμεινώνδα στη Λεμεσό Κύπρου. Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και αποστείρωσης και την υψηλότερη υγιεινή καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα ... About P.E. Lemesos Dental Clinic Ltd.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

P.E. Lemesos Dental Clinic Ltd.

Αγίας Ζώνης 30Α
3027 Λεμεσός Κύπρος

Tel: +357 25 36 16 16
Fax: +357 25 87 88 87
info@lemesosdental.com Send instant message

Web design in Cyprus by Braincache™.