ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ

Με την παλιά τεχνολογία οι στεφάνες χρειάζονταν πάντα να κατασκευάζονται πάνω σε μια μεταλλική βάση. Σήμερα μπορούμε να τις κατασκευάσουμε από καθαρή πορσελάνη ή κεραμικό. Υπάρχουν όμως  περιπτώσεις, στα πίσω δόντια όπου η ανθεκτικότητα μιας μεταλλικής στεφάνης την κάνει ιδανική επιλογή. Όμως η καλύτερη επιλογή για τις στεφάνες στα πρόσθια δόντια, είναι αυτή που φαίνεται όσο γίνεται πιο φυσική.

Οι στεφάνες είναι απαραίτητες όταν ένα δόντι υποστεί ένα μεγάλο κάταγμα ή όταν έχει εκτεταμένα σφραγίσματα ή εκτεταμένη τερηδόνα όπου το σφράγισμα σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι αρκετά δυνατό. Ιδιαίτερα στην πρόσθια περιοχή του στόματος θέλουμε μια κεραμική στεφάνη που να φαίνεται ακριβώς όπως το δόντι. Αν γίνει από ένα πεπειραμένο οδοντίατρο θα είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να πουν ότι δεν είναι αληθινό.

Πριν αρκετά χρόνια πριν έπρεπε να προσκολλάται η πορσελάνη σ’ένα μεταλλικό σκελετό ώστε να δημιουργηθεί μια στεφάνη τόσο δυνατή που να αντέχει στη θραύση κατά τη μάσηση. Όμως η ανάπτυξη της τεχνολογίας της συγκόλλησης, επέτρεψε στους οδοντίατρους να προσκολλούν αυτές τις στεφάνες κατ’ευθείαν στα δόντια. Μ’ αυτή τη  σύνδεση γίνονται τόσο δυνατές οι στεφάνες, ώστε να λειτουργούν κάτω από τις πιο έντονες μασητικές πιέσεις

P.E. Lemesos Dental Clinic Ltd.

Η Οδοντιατρική Κλινική ιδρύθηκε από τον Δρ. Πάμπο Επαμεινώνδα στη Λεμεσό Κύπρου. Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και αποστείρωσης και την υψηλότερη υγιεινή καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα ... About P.E. Lemesos Dental Clinic Ltd.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

P.E. Lemesos Dental Clinic Ltd.

Αγίας Ζώνης 30Α
3027 Λεμεσός Κύπρος

Tel: +357 25 36 16 16
Fax: +357 25 87 88 87
info@lemesosdental.com Send instant message

Web design in Cyprus by Braincache™. Content Management System: BCache v1.2