ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΕΣ


E.max είναι ένα πολύ νέο σύστημα κατασκευής στεφάνων, που επιτρέπει μια στεφάνη πορσελάνης να κατασκευάζεται χωρίς μεταλλικό σκελετό.IPS e.max Press σκελετός επενδυμένος με
ΙPS e.max κεραμικό

IPS E Max: Παρέχει την τελευταία λέξη της αισθητικής χωρίς μέταλλο και με μεγάλη αντοχή αξιοποιώντας τις τεχνολογίες της συμπίεσης και CAP/CAM.

IPS E Max παρέχει εξαιρετική αισθητική, υψηλή αντοχή και καταπληκτικό συνταίριασμα των αποχρώσεων ακόμα και στους περισσότερο δύσκολους συνδυασμούς.

Το IPS E Max επιτρέπει την επιλογή διαφόρων κατά περίπτωση και ανάγκη σκελετών βάσης, δίνοντας την πολυμορφία που θέλουμε ενώ η επικάλυψη γίνεται με το ίδιο κεραμικό υλικό.

Οι ολοκεραμικές γέφυρες είναι αισθητικά άψογες και μοιάζουν  επακριβώς με τα φυσικά δόντια. Σήμερα με τις νέες τεχνικές συμπίεσης της πορσελάνης,οι ολοκεραμικές γέφυρες είναι πάρα πολύ ασφαλής και άθραυστες .Έτσι γίνονται ιδανικές για αποκατάσταση ελλειπόντων δοντιών.

P.E. Lemesos Dental Clinic Ltd.

Η Οδοντιατρική Κλινική ιδρύθηκε από τον Δρ. Πάμπο Επαμεινώνδα στη Λεμεσό Κύπρου. Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και αποστείρωσης και την υψηλότερη υγιεινή καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα ... About P.E. Lemesos Dental Clinic Ltd.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

P.E. Lemesos Dental Clinic Ltd.

Αγίας Ζώνης 30Α
3027 Λεμεσός Κύπρος

Tel: +357 25 36 16 16
Fax: +357 25 87 88 87
info@lemesosdental.com Send instant message

Web design in Cyprus by Braincache™. Content Management System: BCache v1.2