ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Δρ. Αλέξια Τρυφωνίδου

Η Δρ. Αλέξια Τρυφωνίδου αποφοίτησε το 2008 απο την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τον τίτλο του DDS - Χειρουργός Οδοντίατρος .
Από το 2009-2012 παρακολούθησε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ορθοδοντική (συμπεριλαμβανομένου και Master στην ορθοδοντική) στο ''Maurice and Gabriella Goldschleger School of Dental Medicine'' στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, αποκτώντας τον τίτλο Morth. Η Δρ. Αλέξια Τρυφωνίδου εργάζεται στην Οδοντιατρική μας κλινική ασχολούμενη αποκλειστικά με ορθοδοντικούς ασθενείς κάθε ηλικίας, χρησιμοποιώντας παρειακές, γλωσσικές και invisalign τεχνικές. Από το 2009 αποτελεί Certified user of the Incognito Appliance System.

Η Δρ. Αλέξια Τρυφωνίδου είναι μέλος του Word Federation of Orthodontists (WFO), American Association of Orthodontists (AAO) και European Orthodontic Society (EOS).

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε την Αγγλική έκδοση.

P.E. Lemesos Dental Clinic Ltd.

Η Οδοντιατρική Κλινική ιδρύθηκε από τον Δρ. Πάμπο Επαμεινώνδα στη Λεμεσό Κύπρου. Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και αποστείρωσης και την υψηλότερη υγιεινή καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα ... About P.E. Lemesos Dental Clinic Ltd.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

P.E. Lemesos Dental Clinic Ltd.

Αγίας Ζώνης 30Α
3027 Λεμεσός Κύπρος

Tel: +357 25 36 16 16
Fax: +357 25 87 88 87
info@lemesosdental.com Send instant message

Web design in Cyprus by Braincache™. Content Management System: BCache v1.2